Găinăria criminală politic

Posted on 15 august, 2013

0


factory-farm-chickens

A paisprezecea lună a bursei de cercetare a sărăciei, supraaglomerării, minciunii, ipocriziei și inutilității sistemului penitenciar din România ne obligă „vesel” la o trecere în revistă – ar fi păcat să uităm – a luminoaselor persoane și fapte care ne-au adus aici.
Bogdan Popovici, condamnat politic împreună cu soția sa Marina Popovici, condamnată politic și ea, fără probe după cum scriu în motivare ONEST (?) judecătorii în celebrul, din păcate, dosar politic TROFEUL CALITĂȚII. Ca să justifice condamnarea politică, fără probe, a fostului premier Adrian Năstse! De către adversarii lui politici direcți: Traian Băsescu, Monica Macovei, Daniel Morar împreună cu judecătorii comtrolați de primii trei, judecători deveniți eroi negativi în presa și justiția românească -Livia Stanciu, Ionuț Matei, Ioana Bogdan, Cristina Rotaru.
Alinierea Marinei Popovici în dosar și condamnarea ei refuzându-i-se orice probă în apărare, un gest criminal de amintire fascist-stalinistă, ca să fie pedepsit soțul că nu a vrut să-l „dea” la comandă politică pe Adrian Năstase.
Mascarea unui dosar politic într-un dosar cu aparențe economice, în care cu tot efortul procurorilor comuniști Monica Macovei, Daniel Morar și Livia Stanciu devenită judecător, prejudiciul este ZERO, succesul TROFEULUI CALITĂȚII a fost deosebit, statul NU a pierdut absolut nimic, doar a câștigat stimularea și premierea lucrărilor celor mai buni constructori din România.
Cei câțiva procurori și judecători manevrați politic și implicați în dosar au executat ordine și la adăpostul luptei împotriva corupției au fabricat dosarul TROFEUL CALITĂȚII și au CONDAMNAT ce li se comandase.
1000 de martori aduși disperat, aberant și abuziv de procurorii Daniel Morar, Mihaela Iorga, Ionuț Volintiru și Monica Macovei în favoarea acuzării NU produc nici o probă directă! Deși s-au făcut eforturi mai multe decât la procesul de la Nürenberg după al doilea Război Mondial!
Marina Popovici și Bogdan Popovici sunt lipsiți de mecanismele de apărare și sunt condamnați DEMONSTRATIV (!!) după cum scriu ONEST (?) judecătorii în motivare la șase ani și cinci ani de închisoare. De trei ori mai mult decât fostul premier Adrian Năstase, care primește și el doi ani de închisoare cu executare, deși judecătorii spun că fostul premier i-a manevrați și influențat pe soții Popovici. Care soți Popovici trebuiau eliminați și ascunși din societate ca să treacă neobservată eliminarea fără probe de pe scena politică a lui Adrian Năstase.
Marinei Popovici și lui Bogdan Popovici li se resping ABSOLUT TOȚI MARTORII în apărare, li se anulează expertiza contabilă – SINGURA !!- care demonstra prejudiciul ZERO și sunt acuzați aberant, NEDIFERENȚIAT, împreună.
De către celebrul și unic „complet negru” (după cum îl denumește presa și colegii de judecată) format din celebrii „judecători negri” Ionuț Matei, Cristina Rotaru, Ioana Bogdan. Completul negru execută, comanda NU JUDECĂ! Sub coordonarea Liviei Stanciu, numită șefă la faimoasa cafea a lui Traian Băsescu! Dornică să-l elimine pe Adrian Năstase și gata să sacrifice pe oricine ca să-i facă pe plac lui Traian Băsescu!
Traian Băsescu vorbind deschis, la o oră de maximă audiență la televiziune avea să recunoască neașteptat: Condamnările din TROFEUL CALITĂȚII au fost o GĂINĂRIE!

*  *  *

În cei 49 de judecători suspectaţi de corupţie se vor afla şi judecători care ne-au condamnat la cerere politică?…Procurorii?

Reclame
Posted in: Uncategorized