Două dosare penale cutremurătoare: “Dilema” și “Lech Walesa”

Posted on 17 iulie, 2014

0


lui Francisc I, complice de penitență

Andrei Pleșu a scăpat până acum de cel puțin șapte ani de cercetare penală, de proces penal zilnic în sala de judecată desfășurat câțiva ani, de confruntare plictisită, dar ucigătoare, cu câteva mii dintre cititorii săi aduși ca martori bezmetici la proces. A scăpat de condamnarea cu pedeapsă exemplară cel puțin șase ani “buni” de închisoare alături de soția lui, în celebrul proces “Dilema”. Andrei Pleșu a fost ajutat să scape, împreună cu complicele său Gabriel Liiceanu, de îngerii cu care lucrează în “grup organizat” și cu care este legat de legea tăcerii.

Declar, susțin și semnez că am organizat alături de el, de Zigu Ornea, Augustin Buzura, Mircea Vasilescu lansarea revistei “Dilema” în 1992. Păcat că această “faptă” extraordinar de periculoasă și subversivă s-a prescris. Poporul român a fost privat de un eveniment la fel de educativ pentru consolidarea justiției în statul de drept precum plimbarea pungilor de plastic pline cu sute de mii de euro între familia Băsescu, clanul Bercea și o justiție… neclară.

Raționamentul logico-juridic al celor cinci frați siamezi din “justiția… neclară” din România, Băsescu Traian, Monica Macovei, Daniel Morar, Livia Stanciu, Ionuț Matei, folosit în procesul nostru politic celebru “Trofeul Calității” și promovat public cu disperare de imaculații campioni ai “programelor de purificare” națională Dan Tapalagă, Liviu Avram și alții demonstrează fără rușine și ezitări, și evident FĂRĂ NICIO PROBĂ DIRECTĂ (sau indirectă), că lansarea în 1992 a revistei “Dilema” era direct legată de obținerea de fonduri ilegale pentru campania prezidențială. Campania de lansare a revistei “Dilema” în 1992 obținea banii ilegali pe care Gaddafi i-a dat pentru alegerile prezidențiale lui Sarkozy în 2007!

Andrei Pleșu și complicele său cu care se înțelesese “în secret”, Gabriel Liiceanu, cu ajutorul meu, al soției mele, dar mai ales al soției lui Andrei Pleșu, care era “creierul” afacerii, vindeau reviste “Dilema” într-un tiraj paralel-secret prin librăriile Humanitas și dădeau banii negri obținuți intermediarului Gaddafi să-i dea lui Sarkozy pentru campania prezidențială din 2007. Cu banii ilegali strânși leuț cu leuț din sudoarea “Dilemei” și trimiși prin Gaddafi în campania prezidențială lui Sarkozy, Pleșu și Liiceanu își cumpărau postul de ministru al culturii, amândoi în acelai timp, în Franța, în al doilea mandat al lui Sarkozy. Cu aceeași ocazie, “creierul” afacerii, soția lui Andrei Pleșu, într-o sculptură gigant din granit simbolizând un creier, așezată sub Arcul de Triumf pe Champs-Élysées să-i însuflețească pe francezi pentru totdeauna prin influența inteligenței aflată la mare distanță doar în Munții Carpați. Eu și soția mea urma să primim, tot în al doilea mandat, dreptul de a ni se expune portretele în mărime naturală, definitiv, în sălile cu Napoleon de la Luvru. Și birouri de lucru pe viață la Élysée, cu ferestre cu vedere în grădină.

Exact ca în “Trofeul Calității” cu Adrian Năstase! Acesta în al doilea său mandat de președinte pentru că NU l-am ajutat să fie ales și nici nu știa cum NU l-am ajutat, ne-ar fi dat dreptul mie și soției mele la portrete în mărime naturală executate în manieră cubistă și expuse la Muzeul Național de Artă Contemporană, în sala capetelor pătrate dedicată oamenilor de rasă pură din mafia familiilor de sacrificiu și din justiție. Și ne-ar fi construit birouri de lucru de marmură de Carrara, pentru eternitate, amândurora, în Palatul Cotroceni. Direct în grădină. 

Judecătorii inteligenți și onești de la Curtea Înaltă de Justiție și-au dat imediat seama de toate aceste legături, și secrete și mafiote. Și-au dat pe loc seama și supraveghetorii lor siamezi.

Dar cei cinci frați siamezi preocupați de “purificarea” poporului român nu au mai apucat să se ocupe și de procesul “Dilema-Sarkozy-Gaddafi”. Trebuie să facă și francezii ceva! Dacă “enteresul” o cere însă, “enteresul” justiției, se-nțelege, siameza Macovei va porunci un amendament năpraznic la orice fel de lege europeană pentru deschiderea procesului “Dilema” și purificarea definitivă a poporului român. Și pentru deschiderea proceselor “Lech Walesa”, “Cherie Blair”, “Gerhard Schroeder”, “Dominique de Villepin”, “Lordul Robertson” și multor altora, cu personalități pe care le-am invitat la conferințele despre dezvoltarea României și Europei de Est. Pe care le-am organizat absolut identic cu “Trofeul Calității” (mare și repetabil succes), și lansarea revistei “Dilema”. Uniți, cei cinci frați siamezi vor obține și procese penale cu oficialitățile americane care au participat la Washington, New York, Chicago la conferințele organizate de mine identic cu organizarea “Trofeului Calității” și lansarea revistei “Dilema”. Băsescu Traian, Monica Macovei, Ionuț Matei, Daniel Morar și Livia Stanciu vor inculpa și pedepsi toate oficialitățile americane și le vor da condamnări exemplare trimițându-i în închisori românești model unde să doarmă câte doi sau chiar trei într-un pat de 80 centimetri ca să poată exersa democrația absolută.

Raționamentul logico-juridic fără probe directe folosit la “Trofeul Calității” ca să ne condamne pe soția mea și pe mine, raționament devenit un genial “obicei de judecată” în România va demonstra că toate personalitățile internaționale participante la conferințele organizate de mine în peste douăzeci de țări, timp de optsprezece ani au avut o înțelegere secretă cu mine și mai ales cu soția mea, deși n-au cunoscut-o, ca să facem rost de bani negri pentru cumpărarea și alegerea, cu fum alb, a următorului papă după Francisc I-ul. Raționamentul logico-juridic îl demască mai ales pe Lech Walesa, care a mai avut legătură directă cu un papă și a cărui apartenență directă la grupul infracțional organizat cu mine și soția mea, pe care nu a întâlnit-o, e demonstrată de venirea lui în România în anul 2005 la conferința cu care strângeam bani pentru viitorul papalității necatolice. Acum pot să recunosc: împreună cu Lech Walesa am conspirat alegerea pe viitor a unui papă chinez, care să poată păstra scaunul papal în familie, iar cu banii negricioși strânși din organizarea conferințelor Lech Walesa plătea un pictor rus care picta chipurile marilor sfinți chinezi pe bolta Capelei Sixtine.

Câtă înțelepciune descoperise “întâiul cinstit denunțător” Nelu Iordache când mi-a spus în gura mare în pușcăria Rahova (să audă și… camerele de luat vederi!!) că trebuia “să-l dau” pe Adrian Năstase ca să-mi salvez soția de la închisoare, pentru că asta se așteptau procurorii când mi-au “luat” soția complet nevinovată! Nelu Iordache și noi am avut același procuror DNA – Mihaela Iorga care timp de trei luni, în timpul cercatării penale, mi-a ținut lecții violente de comportament anti PSD, deși aflase că Nu sunt nici membru, nici susținător al vreunui partid politic. Pe Nelu Iordache l-a reeducat, eu și Marina mai exersăm.

Iartă-mă Marina! Învăț să-i pot ierta! E greu să ieși din ghearele procesului “Dilema”. Raționamentul logico-juridic nu iartă. Iar cine a murit, să fie sănătos!

Reclame
Posted in: Uncategorized