Iluzii Patriotice

Posted on 2 august, 2014

0


Generalul Duane Butcher, fostul comandant al armatelor americane din această parte a lumii și generalul Dean Thompson actualul comandant știu că atunci când vrei să câștigi o bătălie asemenea celei împotriva corupției de la hotarele imperiului, victimele cum ar fi Marina și Bogdan Popovici sunt pierderi de nedorit dar inerente… mai târziu o să li se ceară sincer scuze! În războiul cu corupția te aliezi și cu frații siamezi dacă este nevoie chiar dacă-i pedepsești după aceea pentru “crime de război”.

În chinuitele lor minciuni ordinare cei cinci frați siamezi, susținuți de campionii programelor de purificare, aliați cu clanurile țigănești cântăresc justiția în bani “cash” și încearcă să facă uitat adevărul care iese într-una din “Trofeul Calității”, (mare și repetabil succes),

– toți organizatorii, moderatorii și contabilii implicați direct în “Trofeul Calității” sunt – cum este normal – liberi afară.

– toți administratorii firmelor implicate în organizarea “Trofeului Calității” sunt liberi – cum este normal – afară! Eu și Marina NU am fost administratori și nu am fost implicați DELOC în organizarea directă.

– toate documentele din “Trofeul Calității”, până și ultima hârtiuță au fost fizic făcute și semnate de oameni care sunt – așa cum este normal – liberi afară…

– și tot așa…

Doar noi, Marina și Bogdan avem însă… “calitatea” să ne potrivim în raționamentul bezmetic logico-juridic cu care era “executat” la disperare Adrian Năstase. În timp ce el era “livrat” ca simbol al corupției într-un dosar FĂRĂ PROBE împreună cu noi, siamezii numărau hăhăind arginții încasați pe statul de drept.

Să fim noi vinovați că ne-am născut în România?

Ei bine: NU!

P.S.: Știți deja cine sunt cei cinci frați siamezi comuniști: Băsescu Traian, Monica Macovei, Daniel Morar, Livia Stanciu, Ionuț Matei. Capionii programelor de “purificare” a poporului român: Dan Tapalagă și Liviu Avram.

Împreună se încurcă în democrație din ce în ce mai tare. Au folosit combaterea obligatorie a corupției doar în avantajul lor, mințind continuu și “executând” cu sânge rece pe cine au avut chef. Sunt, ca orice prizonieri ai ipocriziei, beți de putere. Dar istoria înaintașilor lor, torționarii clasici, ne învață că întotdeauna “crimele de război” sunt plătite până la urmă de către cei care au condus mecanismele mincinoase. Abuzurile feroce, voite, pe care le-au făcut și le fac îi “califică” la o apropiată înlocuire.

În primul rând pentru ca afirmația unui grup de cunoscători “Mintea unui om sănătos, normal, NU poate cuprinde mârșăviile care se fac prin intermediul justiției românești” să nu otrăvească la nesfârșit atât de necesara democrație românească.

Stăm degeaba nevinovați în închisori, dar măcar să folosească acest chin la ceva.

Reclame
Posted in: Uncategorized