Urări din piscină, la final

Posted on 13 noiembrie, 2014

0


Făcute de Băsescu Traian poporului român la ore de maximă audienţă la televiziuni pentru scandal, ură, dezbinare şi ca să-l… înveţe minte pe poporul român că nu-l acceptă conducător permanent. Cu note explicative culese din înţelepciunea populară. Înţelepciune înecată în sărăcie.

– „v-am tăiat salariile şi pensiile…” Ca să pot să-mi fac piscină. A murit cineva din cauza asta? Ghinion. Eu înot în piscina în care am băgat banii voştri. Oricum cei patru milioane de români care au emigrat în străinătate au scăpat…

– „DIICOT si DNA sunt prelungiri ale serviciilor secrete”… adică un preşedinte de stat-fost? – ne spune că Justiţia independentă şi arestările „corecte” le fac serviciile secrete… independendente?!? Se-ntreabă vorbitorii la colţ de puşcărie: serviciile secrete care arestează sunt conduse de generalul Coldea sau de George Maior? Eu gândesc că sunt conduse de cel independent.

– „între fratele meu şi Justiţie (care-n 2011 l-a protejat şi acum nu-l mai protejează), aleg Justiţia”. Care acum îl arestează. Adică aleg DNA şi DIICOT zice Băsescu Traian. Adică aleg serviciile secrete. Adică aşa cum l-aţi protejat pe fratele meu şi pe mine până în 2011, şi pe mine în 2012, protejaţi-mă pe mine acum în 2014. Poate mai cădem la o înţelegere să-l salvăm şi pe frate-meu. De ce nu mai vreţi?

–”pisicul care este prim-ministru a fost ofiţer acoperit al serviciilor secrete și este șantajat-manipulat de un ofițer de legătură”. Acestă adâncă judecată de valoare a unui preşedinte de stat-fost? – dacă ar fi fost făcută de un puşcăriaş în puşcărie s-ar califica imediat la asistenţa unui psiholog, internarea la sanatoriu ca să nu-i molipsească pe ceilalţi puşcăriaşi şi punerea de urgenţă sub manipularea unui ofiţer de legătură. Care să-l observe pe preşedinte-fost? – şi să-l apere pe doctor când îi administrează tratamentul preşedintelui. Fost.

– „cum de e condamnat poporul ăsta să aleagă un comunist ca mine (Adriane ce blestem o fi pe poporul ăsta de a ajuns până la urmă să aleagă între doi foşti comunişti?)… am dat informări la securitatea comunistă… dar erau de serviciu…” De ce a condamnat apoi Băsescu Traian comunismul în Parlament? Pentru că aşa i-a cerut ofiţerul lui de legătură zice puşcăria. Care-l manevra-şantaja-manipula ca să salveze Securitatea Comunistă. Eventual şi comunismul. În timp ce vărsa lacrimi de crocodil de dragul americanilor Băsescu Traian strângea în pungile de plastic, ca orice securist și comunist adevărat, bani de pe urma oricărei vieţuitoare umblătoare: români, romi, câini, unguri, cocoşi, munafi, căşuneni, ungureni, moldoveni ca să-i îngroape într-un loc doar de el ştiut şi de…, la Nana.

–”în Trofeul Calităţii Adrian Năstase a fost condamnat (fără probe – scriu judecătorii), pentru o găinărie… şi toţi ceilalţi condamnaţi (tot fără probe – scriu judecătorii), sunt funcţionari publici care au fost condamnaţi de trei ori mai mult decât Adrian Năstase.” Şi e mai rău decât o mare găinărie că s-au condamnat toţi oamenii din Trofeul Calităţii fără probe şi nefiind, aşa cum minţea Băsescu Traian, funcţionari publici. Dar după spusele şi logica preşedintelui-fost? – el şi siamezii lui: Ionuţ Matei – Livia Stanciu – Monica Macovei – Daniel Morar, numiţi şi protejaţi de el, trebuia să-i elimine adversarii politici. Adică pe Adrian Năstase. Multă ferocitate, răutate şi ipocrizie trebuie să fie în Băsescu Traian – Monica Macovei – Livia Stanciu – Ionuţ Matei – Daniel Morar ca să execute cu sânge rece, ca un pluton de execuţie, nişte oameni nevinovați. Condamnându-i câte ŞASE ANI de închisoare. Fără probe – scriu judecătorii! Transformându-i în victimele unui abuz politic. Marina Popovici, Bogdan Popovici, Irina Jianu, Diana Gasparovici, Mihail Cristian Vasile au căzut victime în războiul dintre Băsescu Traian şi Adrian Năstase. Li s-au distrus vieţile de către cei cinci siamezi cu sânge rece! Sânge rece dar minţi şi suflete tulburate, de torţionari ai unui întreg popor.

Incredibil că-n puşcăriile supraaglomerate şi mizere comportamentul gardienilor şi ofiţerilor, azi este mult mai plin de omenie, sever dar normal, decât exaltarea, ura, ferocitatea ipocrită şi maladivă a celor cinci fraţi siamezi. Care au compromis şi compromit în continuare şi lupta anticorupţie, şi sentimentele pro-Europa şi pro-America ale românilor şi mai ales liniştea, dezvoltarea şi prosperitatea poporului român.

Comportamentul zilnic al celor cinci siamezi şi exemplul pe care-l dau este impotriva tuturor valorilor fundamentale şi democratice de care România are nevoie.

Lista urărilor „din piscină, la final” pe care ne-o face tuturor Băsescu Traian dintre siamezii lui este, din păcate, uriaşă şi plină de venin!

***

Sigur că Livia Stanciu şi Ionuţ Matei dau la Înalta Curte şi condamnări corecte ca să mascheze abuzurile şi comenzile primite de felul celor de la Trofeul Calităţii.

Sigur că tema luptei împotriva corupţiei este corectă şi de aceea americanii şi europenii o promovează iar românii o susţin, dar la adăpostul ei Monica Macovei – Daniel Morar şi Băsescu Traian îşi execută adversarii politici călcând în picioare oameni nevinovaţi şi ţipând în gura mare că apără statul de drept, se caţără pe statul român otrăvindu-l cu lăcomia, ferocitatea şi prefăcătoria lor. În urma lor: ură, scandal, dezbinare, vieţi distruse.

Dar ne învaţă revoluţiile şi războaiele mondiale că repede criminalii de război sunt prinşi sau trebuie să dispară!

Reclame
Posted in: Uncategorized