Cerere de muncă

Posted on 16 februarie, 2015

0


                                                        Pentru investitorii serioși care apreciază forța de muncă performantă

Io îs dă aroape trei anișori la reeducare „exemplară” în pârnăile ruginite, pline dă mucegai, ploșnițe și șobolani. Zeci dă mii dă oameni e strânși ciorchini dă frig și pute dă năspălați. Stă cu dinții stricați și negri în celulele mici cât o cușcă înghesuită dă câine. Da să reducă obligat. Le stă capu numa la treabă.

A încropit toți o cerere dă muncă. Să vadă lumea că tot pârnăiașu a înțeles care e mersu. Și au venit cu cererea la mine. Băieții ma citit că io le am cu scrisu. Au zis să zic că suntem bine și gata de muncă la „statu dă drept” cum nea arătat Băsescu. Forță dă muncă iese. Io vă arăt cea scris iei și vă hotărâți. Da ie dîn inimă.

Un denunț pe adresa dumneavoastră – Deținuți profesioniști cu experiență, persoane optimiste, condamnați la sărăcie lucie, specialiști orice tip de pușcărie și faptă, verificați la mizerie, frig extrem și mucegai oferim, LA CERERE, denunțuri de calitate deosebită. Denunțuri pentru persoane particulare sau instituții interesate. Denunțăm onoratei clientele, non-stop, președinți de stat sau de mari companii comerciale, prim-miniștri, parlamentari și europarlamentari, miniștri în funcție sau foști înalți funcționari sau înalți ofițeri ai armatei și serviciilor secrete, activi sau în retragere, contra cost sau pe credit. Ne înțelegem omenește. Nu este necesar ca noi să fi cunoscut persoana denunțată.

Preferăm denunțuri contra arest la domiciliu sau funcție de complexitate, locuință protocol de stat. Pentru arest domiciliu în state partenere NATO oferim denunțuri calificate și din partea familiilor și prietenilor noștri, oricăror cetățeni români din libertate. Garantăm carte de identitate și cazier curat pentru denunțătorii liberi.

Transformăm fapte comerciale obișnuite în fapte economice sau de corupție. Asigurăm denunțuri fapte de mare corupție pentru acoperire dosare politice.
Suntem deschiși tranzacțiilor cu denunțuri de orice fel și furnizăm scrisori anonime, delațiuni, documente false LA CERERE, pentru situații familiale, rude, prieteni, persoane apropiate, dezmoșteniri și abandonuri. Acceptăm plata prin e-mail și semnătură electronică la alte adrese decât locul de deținere, sau cu parolă.

Rugăm seriozitate. Nu lucrăm cu denunțuri despre fapte care implică sume sub un milion de euro și nu sunt de competența Procuraturilor și Tribunalelor Centrale. Pentru denunțuri cu sume sub un milion de euro rugăm adresați centre de reeducare minori sau angajați instituții de stat.

Confidențialitate garantată. Solicităm recunoaștere calități etnice naționale pentru denunțurile noastre sub titlul: „România – grădina denunțurilor carpatine”. Suntem deschiși afilierii în Parlament sau în Europarlament la grupul denunțătorilor independenți.

Oferim bonusuri de volum sau dificultate, LA CERERE, exprimate prin denunțuri privind orientarea sexuală, boli strămoși sau urmași și falsificări locuri de veci.

Primul venit, primul servit. Pentru informații suplimentare și negocieri contactați penitenciarele din raza de domiciliu prin sectorul VIZITE, reprezentanța noastră de la Penitenciarul Jilava – Fortul 13, sau în libertate prietenii apropiați care sunt ofițeri acoperiți și instituțiile colectoare cu program non-stop care vă vor conduce la noi.

Pentru o viață sănătoasă denunțați zilnic o persoană apropiată.

Reclame
Posted in: Uncategorized