Băsescu Traian și ai lui trebuie judecați în tribunal

Posted on 11 martie, 2015

0


Un cutremur distrugător nu ar fi lăsat în urmă atât de mult rău. Probabil că epidemiile prelungite de ciumă bubonică, sau boala Ebola alterează atât de profund o populație și spațiul în care ea locuiește. Sau lepra.

Băsescu Traian pare un blestem al comunismului aruncat peste timp. Este întruchiparea urâtului și dejecției umane strecurate în fruntea statului. Dar n-ar trebui omorât prin pluton de execuție sau injecție letală dacă pedeapsa cu moartea ar fi cuprinsă încă în legea penală. Și atunci, dar mai ales azi, când încercăm din cioburi de sărăcie și conștiință să reconstruim țara pe care el a pârjolit-o și să săpăm fântâni noi în locul celor pe care Băsescu le-a otrăvit când fura dezlănțuit, el și complicii lui trebuie judecați în tribunalul unei justiții adevărate.

Băsescu Traian și complicii lui trebuie judecați de către o justiție dreaptă, europeană pentru că mințind ticălos și urlând feroce că apără „statul de drept” au șantajat, bătut, călcat în picioare oamenii, pe oricine a ridicat ochii din pământ sau nu a furat împreună cu ei.

Trebuie judecați în tribunal transparent și european pentru că mințind halucinant, furând la vedere și urlând ipocrit că sunt pro-americani și pro-europeni au sabotat și alterat încrederea românilor în democrație și sentimentele lor pro-americane și pro-europene.

Băsescu Traian și complicii lui trebuie judecați pentru că au pus în pericol securitatea națională și au dinamitat securitatea economică gestionând mafiot economia și interesele României, furând resurse importante și devitalizând procesele de dezvoltare ale țării.

Dar mai ales trebuie judecați Băsescu Traian și complicii pentru că în timp ce furau de peste tot resursele țării, o îndatorau internațional și furau și din banii europeni sau internaționali, au lăsat bătrâni să moară de foame tăindu-le pensiile, au sărăcit milioane de familii tăindu-le salariile pentru a spune în final cu cinism „Eh, am greșit.”

Morții de boală, de foame, sau băgați nevinovați în pușcării în timpul ciumei negre Băsescu Traian nu mai pot veni ca martori la tribunal. Dar peste 90% din populația României, deși sleită de scandaluri, hoție, sărăcie și corupție poate veni să depună mărturie în tribunalul Uniunii Europene, al României normale, în care Băsescu Traian și complicii lui trebuie judecați.

***

Ce paralelă se poate face între Băsescu Traian și Saddam Hussein?

 

 

Reclame
Posted in: Uncategorized