Îl invidiez pe Codruț Sereș. Urmează Șerban Huidu

Posted on 13 martie, 2015

0


Îl cunosc pe Codruț Sereș de la câteva dintre sutele de conferințe economice pe care le-am organizat în șaptesprezece ani extraorinari. Nu la fel de frumoși ca acești ultimi aproape trei ani de când stau în pușcăriile experimentale, urmașele științifice ale lagărelor de concentrare, cu care România vrea să intre în Cartea Recordurilor la rubricile: decese, boli, comportament animalic, mucegai, frig, rugină, mizerie, reeducare prin inactivitate și spălare pe creier în masă. Codruț Sereș, ministrul energiei, când era liber, a participat la câteva conferințe ca vorbitor invitat. Nu am avut nici un fel de relație cu el. Nu mi-e simpatic, nu mi-e antipatic. În acest text el este doar un pretext de raționament logic și sentimente incontrolabile.

Crește în mine disperarea “reeducării” și furia față de justiția făcută ticălos, manifestare NU a dreptății și adevărului, ci a forței oarbe, prostești și distructive. Ministrul, cu probe de vinovăție clară, așa scriu judecătorii, este condamnat la patru ani și opt luni. Pentru trădare de țară! Nu știu dacă este bine, mult sau puțin. Dar!

Eu și soția mea, fără NICI O PROBĂ DIRECTĂ, scriu judecătorii negru pe alb, după ce au audiat 974 martori ai procuraturii ca pe vremea lui Stalin și nouă NE-AU REFUZAT orice martor în apărare, pentru o nedovedită complicitate la abuz în serviciu, fără NICI UN PREJUDICIU, am fost condamnați “exemplar” (exemplu pe dracu’), la șase ani și cinci ani de rugină și mucegai cu executare.

De către eroii-ofițeri ai justiției distructive la grămadă Ionuț Matei și Livia Stanciu. După cum spun Băsescu Traian și Udrea Elena la comanda generalului Florian Codlea, prin internmediul ofițerilor-procurori Mihaela Iorga și Dănuț Volintiru de la DNA, brațul înarmat al SRI. Așa spun în gura mare de luni de zile Băsescu Traian și Udrea Elena. Alți martori spun că Băsescu Traian dădea orinele pe care le executa fără să sufle generalul Florian Codlea.

Urmarea: noi în inchisoare condamnați fără probe, în mod “exemplar”, ca să murim în timp. Doar am refuzat să semnăm denunțuri mincinoase despre fostul prim ministru Adrian Năstase.

Păi spuneți voi cititorii înțelepți și cinstiți: nu-i mai avantajos să-ți trădezi țara, să o spionezi, să semnezi un denunț? De ce scuipați în sân?

***

Acest text a fost scris într-un frig ucigător, lângă o uriașă pată neagră de mucegai, în luna februarie 2015, în închiasoarea Jilava.

Reclame
Posted in: Uncategorized