Judecătorii din România greșesc vreodată?

Posted on 9 aprilie, 2015

0


Se dedică domnului Donald Tusk, președintele Consiliului European, începutul unei speranțe

Eu am exemple clare de judecători români care greșesc cu bună știință ca să-și păstreze scaunele, salariile uriașe și privilegiile.

Despre asemenea judecători, un conducător deștept, celebru și mare, vorbea încă din anul 1750 înaintea Erei Noastre, înainte de apariția lui Iisus. Adică acum 3750 ani un conducător adevărat de țară și oameni spunea despre judecătorii care greșesc în codul de legi care-i poartă numele:
„Dacă un judecător ia o decizie într-un caz, iar apoi se adeverește că a greșit, va fi pus să plătească de 12 ori cât a impus el acuzatului și nu i se va mai permite să mai judece.
Dacă cineva acuză pe altcineva, fără să poată aduce vreo dovadă, acuzatorul va fi omorât.”

Hammurabi cel Mare în Codex Hammurabi vorbea încă de acum 3750 ani despre Stanciu Livia și Matei Ionuț, judecătorii care m-au trimis pe mine și pe soția mea în închisoare FĂRĂ PROBE! Eu nu vreau ca ei să fie omorâți! Nici să plătească de 12 ori ce ne-au luat ei nouă! Dar vreau să fie judecați în tribunal după o lege europeană corectă și transparentă, pe bază de probe.

Vreau ca DNA-ul și orice altă procuratură, cănd îi acuză pe Stanciu Livia și Matei Ionuț, să aducă martori, chiar și 974 dacă trebuie, precum în procesul nostru, Trofeul Calității, dar să-i lase și pe ei să aducă martori în apărare, câți doresc sau trebuie. NU așa cum ne-au făcut ei nouă: Nu au acceptat Niciun martor în apărare. Și să fie Condamnați pe baza probelor clare, directe ale vinovăției lor, Nu așa cum ne-au condamnat ei pe noi: FĂRĂ PROBE, după cum au scris chiar ei în motivarea de condamnare.

Auzind ce s-a întâmplat în „Trofeul Calității” Hammurabi ar fi râs în hohote sau s-ar fi enervat teribil: era DE NECREZUT, încă de acum trei mii șapte sute de ani, ca atunci când un judecător greșește să nu răspundă pentru fapta lui.

Iar dacă eu, după cum am auzit în toate pușcăriile: la Rahova, la Jilava, la Găești, că Matei Ionuț lua bani de la inculpați în dosare pe care le judeca, înainte de a fi promovat la Curtea Supremă, aș fi deschis proces împotriva lui și nu-l dovedeam, trebuia să fiu omorât.

Iar dacă eu, după cum am auzit în toate pușcăriile: la Rahova, la Jilava, la Găești, că Stanciu Livia, fost procuror comunist, executa comenzile lui Băsescu Traian 100% și acum își caută noi stăpâni, și o acuzam și nu dovedeam, cu probe, reaua ei credință și beția de putere, trebuia să fiu omorât.

De tot râsul, și al lui Donald Tusk, și al lui Hammurabi, și al Președintelui Iohannis, dar mai ales al lui Barrak Obama, Angela Merkel și al vostru, prietenii mei cititori: dacă m-aș plânge, prin lege, de Stanciu Livia și Matei Ionuț, ei ar judeca plângerea mea.

Ajutați-ne domnule Donald Tusk să-l redescoperim pe Hammurabi cel Mare!

Reclame
Posted in: Uncategorized