Prietenul meu Joe Biden

Posted on 17 ianuarie, 2016

0Mulți oameni foarte publici, dar și mai puțin publici, m-au întrebat, în timpul procesului politic monstruos și public „Trofeul Calității”, dar și de când suntem în închisoare, din 20 iunie 2012 (soția mea Marina a fost eliberată condiționat acum 10 luni):

La cât ești tu de convins pro-european și predici valorile democrației americane, de ce nu-i scrii „prietenului tău” Joe Biden despre monstruozitățile și abuzurile din procesul vostru, despre condamnarea voastră monstruoasă și despre torturile din închisori? Știi ca Biden conduce interesele americane în lume și-l controlează pe Băsescu? Oricât l-ar proteja pe Băsescu, nu poate accepta abuzuri în halul asta: e împotriva intereselor și valorilor americane. E clar împotriva coeziunii și valorilor europene. Chiar dacă vor să-l elimine pe Adrian Năstase, nu pot accepta asemenea mârșăvii! Ce se întâmplă cu tine și cu soția ta e o crima pe față, împotriva oricăror drepturi și legi! Ai sa vezi ca o să va facă pierdute și dosarele la CEDO! De ce nu-i scrii lui Joe Biden?

Am un răspuns!

De ce nu i-am scris lui Joe Biden până acum? Dar și Secretarului de Stat pentru afaceri externe al SUA, și primului procuror al SUA, și șefilor FBI, CIA și NSA, speaker-ului senatului american, șefilor grupurilor politice din senatul american, tuturor președinților americani în viață, candidaților principali la președinția SUA, secretarilor de Stat pentru justiție, comerț, președintelui Camerei de Comerț Americane, prietenilor mei americani, încă în funcții publice, cu care am organizat mari forumuri economice pentru promovarea României și Europei Centrale și de Sud Est în SUA?

Am un răspuns!

De ce n-am scris celor câteva sute de mii de personalități, politicieni, prim miniștri și miniștri în funcție, laureați ai premiului Nobel, lideri definitorii ai planetei, care au participat alături de peste 20000 – da, doua zeci de mii de mari oameni de afaceri ai acestei planete la forumurile internaționale organizate de mine timp de 17 ani? Identice cu Trofeul Calității ca mecanism. În peste 20 de tari.

Am un răspuns limpede.

De ce n-am scris celor 600 de importanți ziariști internaționali – cei mai premiați internațional ziariști ai planetei, pe care-i am într-o bancă de date activă? Și celebrilor ziariști cu care am lucrat 17 ani în cele peste 300 de forumuri internaționale pe care le-am organizat în folosul României alături de echipe extraordinare (echipe, din păcate, acum risipite – în interesul cui??). Ziariști care au răbdarea și știința să cerceteze adevărul.

Am răspunsul!

De ce n-am scris… încă? Președintelui Comisiei Europene, președintelui Parlamentului European, comisarilor europeni pentru justiție, pentru relații internaționale, președinților grupurilor parlamentare din Parlamentul European, conducătorilor statelor celor mai dezvoltate și mai vechi din UE, președintelui Curții de Justiție de la Haga, șefului OLAF, secretarului general ONU, președinților organizațiilor pentru drepturile omului – cele mai mari 12 organizații, miniștrilor de justiție, de externe, de afaceri interne, din țările membre UE?

Despre abuzurile de putere, abuzurile de drept și lege, care se fac în România… la adăpostul luptei împotriva corupției. Necesară, întârziată, monstruos de selectivă în funcție de interesele locale de gașcă, de clan. Mințind partenerii internaționali că se elimină agenții de influență rusă (vezi The Economist), dar conservând corupția cea mai feroce în mâinile celor care dețin pârghiile justiției, controlați de clanul interlopului cel mai periculos, Băsescu Traian.

„Prietenul meu” Joe Biden ar trebui totuși să știe!

Reclame
Posted in: Uncategorized